DM video blog #1

DM video blog #1

5. september 2019 0 Af Rie Obling

Hej med dig….

Og tak fordi du følger med mig på min rejse. En rejse som lige om lidt går mod Vallensbæk Ridecenter og DM i hold dressur…. Jeg har som sagt lovet at lave lidt opdateringer under vejs, så de af jer der har lyst kan følge med i alt det der sker i weekenden…. Jeg vil som jeg plejer ligge små highlights op på min Story på Instagram, men da det er svært med for “store” opslag på både facebook og instagram tænker jeg at det måske er bedre at lave dem som små “video blog indlæg”???

Så er kommet frem til at video indlæg dels er hurtigere for mig at lave på en ellers travl weekend og delt tænker jeg at det måske også er sjovere for jer på den måde???

Så holde øje med min instagramfor at se hvornår der er nye videoer!!!

Her kommer lige første prøve opslag og så må vi se om det fungere… Send gerne feedback og hvis der er noget specielt i gerne vil se og høre om så skriv endelig så ser jeg om ikke jeg kan fange det i en lille video!!!