DM Video blog #2

DM Video blog #2

7. september 2019 0 Af Rie Obling

Godmorgen med jer….

Så blev det lørdag morgen og her kommer en lille video fra dagen igår. Den er slet ikke som den skulle være, men som du kan se så gik min telefon lige kaput kaput, så alle video klip og billeder kan jeg ikke komme til…

Men trods det havde vi en rigtig god dag igår. Fabienne er bare den bedste kammerat. Hun tager ALT i stiv arm. Igår red vi en 4. plads hjem hvilket var super fint taget i betragtning at det er vores første store stævne sammen. Jeg kan ikke være andet en super stolt og tilfreds med min lille prinsesse hest..

Idag skal vi ride kl 14.36 og det glæder vi os til. Jeg håber at jeg kan komme til at stå en lille smule mere imod end igår og ride lidt mere på og dermed lige få de sidste procenter med. Jeg håber at kunne få filmet ridtet fra en anden telefon og så smider jeg det op herunder senere…

Rigtig god weekend til jer…