DM video blog #3

DM video blog #3

8. september 2019 0 Af Rie Obling

Hip Hurra for en weekend… (Video)

Jeg kan ikke være andet et glad, tilfreds og SUPER STOLT af min 7-årige hoppe Fabienne….. Jeg fik hende af min mand da hun var 2 år gammel. Jeg har helt selv redet hende til og nu i denne weekenden har hun været med på hold til DM for klubhold i Vallensbæk…. Bare DÉT er en sejer i sig selv og jeg er så lykkelig… Det havde jeg aldrig tænk at vil skulle sammen da jeg tøvende fik en hånd til at komme op og ligge på hende første gang…. For en måned siden vandt vi gribskovmesterskabet for andet år i træk og nu står vi her!

Men ikke nok med det… rent faktisk lykkedes det at blive placeret som nr.4  ud af 20 i den indledende individuelle klasse om fredagen, selv om jeg faktisk lavede et kiks i den ene galop overgang som også kostede på bundlinien i lydighed…… Det er da bare mega sejt af min lille hest. Hun er bare min aller bedste ven. Hun har et hjerte af guld, hun er ALTID med mig, hun er 100% til at regne med, hun er super stabil og et vanvittigt nussehoved……

 

Hold præstationen.

Selve holdkonkurrencen gik samlet set mindre godt…. Som I kan læse i opslaget “holdet er sat”red jeg på hold med 3 andre skønne ryttere… Men denne weekend var bare ikke alles weekend og sådan er det bare i sport.

Amalie Wettendorff som ejer og rider den smukke sorte Sauvignon efter Latimer var helt klart stjernen på vores hold… Hun red tre helt suveræne ridt og red sig helt til tops i MB1 alle dage. Fredag blev hun nr. 1 med hele 71,554%, lørdag blev hun nr. 2 med 69,865% og fredag blev det til en tredje plads med 70,405%. Hvis det ikke er blot så ved jeg ikke hvad det er….

Jeg selv red ril hhv 67,333%, 67,833% og 67,083% trods dumme dyre fejl fra min side, så jeg bliver nød til at være super tilfreds med Fabienne og så selv gå i træningslejer for at blive mere skarp når det gælder….

 

Ud over Amalie og jeg var to andre ryttere på holde som hver især kæmpede det bedste de kunne men som absolut ikke havde heldet på deres side… Med et styrt i opvarmningen og en meget spændt hest og en anden hest der desværre snubler midt i søndagens program og bliver uren og derfor må trækkes ud ja så er der ikke meget at stille op. Så samlet endte vi som nr. 11 i B-finalen, hvilket er ok taget betingelserne i betragning. Men jeg vil da godt indrømme at jeg havde håbet på mere i år…

 

En helt SÆRLIG TAK

TIL PAVO!!!

At vi overhoved nåede at blive klar til DM kan jeg KUN takke Pavo for… For en måned siden stod Fabienne med skæve blodprøver  efter en fejlfodring fra min side…. Jeg fik hurtig og meget kompetent hjælp fra Pavo som fik tilsendt prøvesvarene og blev sat ind i historien, hvorefter sødeste Majken hurtigt kom ud til os i stalden kiggede på Fabienne og på den baggrund lagde en god foderplan til os. Hun får nu Top Sport som er et præstationsfoder der er ekstremt højt på essentielle aminosyrer og dermed støtter musketvækst og muskelpleje og giver en flot og powerfull hest. Derudover får hun tilskud af vitaminer i form af Pavo Vital som er lavet på 100% naturlige ingredienser…. Før i tiden var hun ofte oppustet og “tromle agtig” at se på, hun var svær at på benene om og svarede trægt for støvlen. Nu er det en HELT anden hest! Så snart jeg sætter mig i sadlen skridter hun super energisk frem, hun svarer langt bedre for schenklen. Zig-zag er pludselig blevet en mulighed og hun er bare langt mere oplagt…. Det er så fantastisk……

 

 

 

Vil du se video fra vores ridt i den individuelle konkurrence fredag så kommer den lige her: