Hvem er jeg?

Hej med dig….

Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen… For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende.

Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Idag bor jeg på en hesteejendom sammen med min mand og mine to børn. Både min mand, min datter og jeg rider, så vi er vel det man kan kalde en rigtig “ride familie”. Aktuelt har vi 12 egne heste herhjemme og 9 pensionære. Selv har jeg to heste jeg starter  dressurstævner på. Don Juan er 12 år og går MA niveau og Fabienne er 7 år og er ved at være klar til MB. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise… Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed….