Ingen juleferie her….

Ingen juleferie her….

30. december 2019 2 Af Rie Obling

Jeg har de sidste dage redet røven ud af bukserne – I helt bogstaveligeste forstand!⚡️

Verdens bedste “Ride sutsko” fra Lagoni!!!!

Jeg vil skåne jer for et billede men rent faktisk har jeg et 2-krone stort ridesår på min ene balle og et 1-krone stort på den anden..😳🙈 Det er simpelthen vildt så sart min hud er. Man skulle jo nærmest tro jeg lige var begyndt at ride så let jeg får sår…. Men sådan er jeg åbenbart bare… En sart lille blomst.🌸🍀🐴 Det er sikkert som ammen i kirken, at hver gang jeg skal ride et par nye støvler til, så ender jeg med sår på hælen, på vristen, på anklen og i knæhasen🤪🤪.. De eneste støvler som ikke har givet mig sår de første gange jeg red i dem er mine ruskindstøvler med lammeskindsfoer fra Lagoni…👍👢🙏🏼 De er bare så bløde og dejlige – jeg plejer at kalde dem mine ride sutsko….

 

Nå, men nu er det altså ballerne som står for tur denne gang. Det er skide irriterende kan jeg godt afsløre. Det er bare ikke særlig praktisk med Compeed vabelplaster lige dér…🤪 Jeg har haft sår der flere gange før og det er hver gang jeg rider “for meget” i min ene sadel. Egentlig er jeg vildt glad for den sadel fordi den har et dejligt dybt sæde, gode knæpuder og er med monoflap så jeg kommer godt ind til hestene🐴💪🏼💨. Problemet er bare at den er 17,5″ hvilket er for stort til mig! Når jeg sidder i den med ridebukser med grib og kurere lidt frem og tibage i sædet så ender det med at friktionen giver mig sår….

 

Lige en hest mere om dagen!!!

 

 

Dag 2 på Zamir…. Måske vi bliver venner en dag? Hvem ved?

De sidste dage har jeg redet 3 heste om dagen fordi min mand desværre er kommet galt afsted med ryggen. 😔👀 For nogle dage siden skulle han lige trække i en bigballer halm, hvilket resulterede i at snoren han trak i knak og han faldt baglæns ned med ryggen i hjulene på vores minilæsser.😱Jeg har sjældent set ham have så ondt. Jeg troede først han ville besvime da han stod der og vuggede og blinkede med øjnene. Han er generelt ret sej og piver ALDRIG, så når han først beklager sig så ved jeg der er noget galt. Specielt når han pludselig kravler på gulvet for at komme op og ned af sengen så er det virkelig skidt!!🤕

 

 

 

Så derfor har jeg de sidste 3 dage haft fornøjelsen af hans 5 års vallak Zamir. Forinden havde jeg kun prøvet den en enkelt gang og kun meget kort. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om at den var en ALT FOR STOR MUNDFULD!!! Så hvis jeg skal være helt ærlig, så har det ikke været den største fornøjelse at skulle ride på ham😳🙈.. Det er ikke fordi Zamir er dum, sket ikke, han er bare mega hurtig på tæerne. Han er vel det kan kan kalde en meget “elektrisk” hest, hvilket jeg ikke lige har det største mod til. Men jeg er da overlevet! Idag var det tredje dag jeg red ham og jeg synes det er blevet en smule bedre, mennnnn der er lang vej til at han bliver min nye “drømme hest” også selv om flere sværger at jeg en dag vil snuppe ham fra Per.

 

Jaaaa…. det er faktisk ret sjælden at vi “ligger” sofaen men det gør vi i aften, og det er faktisk ret hyggeligt trods alt!

Mennnn…… efter tre dage med tre heste, hvoraf to af dem benytter “sår sadlen” så er den altså helt gal. Hvis det skal gå væk, må jeg vist hellere holde ridefri i morgen… Det må siges at være et ømt syn hjemme hos os lige nu. I skrivende stund ligger både Per og jeg på sofaen. Hver gang en af os skal bevæge os ser det enten kluntet ud eller der lyder et “AV” fordi enten ryggen eller røven gør ondt 😂🤪

 

Så nu er jeg på jagt efter en løsning på mit problem. Jeg vil helst ikke holde for mange fridage og fremadrettet gider jeg ikke så tit “gå i stykker bagi”….. I går så jeg at Acavallo havde lavet en Memory Foan Pad som man sætter oven på sadlen. Den skulle umiddelbart være fremstillet til at absorbere stød, men jeg tænker at den måskeogså kan virke som balle beskytter og måske den vil gøre sadlen en lille smule mindre??? Det er vel værd at prøve…..  Eller er der måske andre alternativer???

 

Lige nu modtages ALLE gode ideer med kyshånd… 🙌🙌🙌

XOXO

Rie