Vender op og ned på det hele

Vender op og ned på det hele

2. oktober 2019 0 Af Rie Obling

Hip Hurra… Min hverdag er vendt på hoved……

Jeg bliver simpelthen nød til at dele det med nogen og det blev så lige jer!

Det lyder helt skørt men jeg er blevet “arbejdsløs” og det er jeg bare mega glad for… Som I nok kan høre er det altså ikke på den der ufede måde, men istedet på en helt selvvalgte måde…

De sidste 5,5 år har jeg knoklet i psykiatrien i Region Hovedstaden, på både godt og ondt. Egentlig elsker jeg arbejdet som børne- og ungdomspsykiater, jeg kan godt lide patienterne og deres familier og den forskel man kan gøre for andre. Men systemet og den manglende tid til alt det andet der er vigtigt i mit liv, har bare været mega opslidende de sidste par år.Men nu (d. 1/10) er min sidste kontrakt  udløbet, jeg har fået min autorisation og jeg er fri som fuglen for førte gang i RIGTIG MANGE ÅR…. (det er da bare den vildeste følelse)

Hvad skal jeg så?

Som I jo ved er mine største “hobbyer” mine to dejlige unger og mine alt for mange heste, så dem skal der bruges en masse masse tid på nu!!! Og så må jeg se om jeg på sigt kan få skabt en jobsituation som ikke er helt så tidskrævende som de tidligere jeg har haft :0)

Men alt det gider jeg ikke tænke på lige nu. Lige nu er mit fokus at være en god mor og at blive en ENDNU BEDRE rytter!!! I første omgang vil jeg bare glæde mig til at slå øjnene op i morgen tidlig og tænke “jeg har masser af tid”. Derefter vil jeg stå op, tage noget grimt joggintøj på og gå neden under og lave morgenmad og madpakker til ungerne. Alt imens jeg vil nyde at jeg har tid til bare at sidde med dem ved morgenbordet uden at tænke på at jeg selv skal være klar, for til sidst at sende dem ud af døren med en million kys og kram. Bagefter vil jeg lave mig en kop the i min termokop og tage den med i stalden og nyde roen fra hestene som gumler og bare nyde at jeg har tid til at sidde og lytte til dem tygge de næste mange mange uger…..

Senere skal jeg ride Don Juan og op og se Fabienne gå til ridning med Michala Damm Frydensberg. Specielt det sidste glæder jeg mig rigtig meget til fordi at jeg har fået at vide at det i mandags gik ret godt med changementerne…….. Så det håber jeg gentager sig i morgen….

 

Der er konsekvenser ved alt!

Det er naturligvis ikke gratis at holde fri og det kan heller ikke vare ved for evigt. Så det betyder selvfølgelig at der skal spænkes og sparres lidt den næste tid, men skidt pyt med det… Vi har talt meget om det her hjemme og pioriteret at “tid med DET og DEM man holder af” er langt mere værd end store bøffer, dyr vin og fede ferier… Så jeg er mega taknemmelig for at jeg kan få lov til at bytte titlen som “fuldtidarbejder” ud med “rytter og mor titlen” det næste års tid……..

 

Nu vil jeg snuppe en kop the med min mand inden jeg går til køjs…

Sov godt når I når dertil…

Vi ses snart igen!

XOXO Rie