Tør du fortælle om dine drømme?

Tør du fortælle om dine drømme?

12. juli 2019 Af Rie Obling

Hej du..

Hvor hyggeligt at du fandt vej til min blog…..

Måske er de min første læser?? eller måske min anden… eller tredje???… Nå pyt ligemeget hvad, så er dette nyt for os begge… For dette er mit første blog indlæg på Riders Notebook og jeg glæder mig til at komme igang..

Jeg vil ikke starte med at skrive en hel masse om mig selv, det må slå komme løbende for ellers er jeg bange for at kede dig ihjel, så spændende er jeg nemlig heller ikke, men det er vores fælles interesse derimod.

Jeg går ud fra at du som jeg har en stor passion for heste….. Ellers ville formentlig ikke havne her på min blog..???

Lige nu sidder jeg i vores sommerhus i Sydfrankrig og er derfor enormt langt væk fra mine heste. Det lyder måske lidt skørt men jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem.. Selvfølgelig er ferie og familietid dejligt, mennnnnnn hvis den lige kunne være lidt mere krydret med lidt hesteri, ridning og endda hestelort så ville det være helt perfekt.

Men så er det jo godt at man kan skrive om dem i stedet for….  Så måske jeg alligevel skulle bruge lidt tid på at fortælle dig hvilken “slags rytter jeg er”? Jeg er selvfølgelig en sød, rar og fantastisk rytter!!! Aiii spøg til side, jeg er en helt almindelig amatørrytter som drømmer om at være meget mere inde for sporten end jeg egentlig er. Og det tør jeg godt indrømme!!! Godt nok er jeg 37 år, men man bliver aldrig for gammel til at sætte sig nye mål og heldigt for os så er der ikke nogen udløbsdato for drømme…

I mange år har jeg ikke turde sige mine største drømme højt. Tænk hvis nogen synes jeg var for meget?, tænkt hvis de synes jeg var til grin eller ligefrem begyndte at sladre om hvor tåbelig og urealistisk jeg var? Men sådan har jeg det ikke mere!!! Jeg har nemlig indset noget og det vil jeg gerne dele med dig idag!!!

 

Drømme er fantastiske!!

– men de forbliver drømme hvis ikke vi tør tage dem seriøst.

Pyt men hvad andre tror!

Du skal tage ÉN beslutning

Du skal selv tro at du kan!

– om ikke andet så lad som om til en start 0g lig den første plan!

 

Believe in your dreams and you will be                unstoppable!

 

Min store drøm er en dag at komme til at ride Grand Prix (dressur), ville det ikke bare være vildt fedt???

Jeg tror på at det kan blive muligt… Jeg kender ikke hele vejen dertil endnu, men hver dag bliver jeg klogere, møder nye udfordringer og får flere erfaringer. Altsammen giver det mig de redskaber der skal til….. Så en dag…. en dag… måske først om mange år…. men ÉN DAG så gør jeg det!!

Hvad er din drøm?

– begynd med at sige den højt allerede idag!!!

 

Følg mig også gerne på Instagram

– det kunne være så hyggeligt hvis vi kunne inspirere hinanden.

 

Tak fordi du læste med…