Back on FIR(e)…..

Back on FIR(e)…..

9. januar 2020 0 Af Rie Obling

Så lykkedes det at komme tilbage til jer…

 

Jeg aner ikke hvad jeg har lavet, men et eller andet har jeg haft gjort… 🤪🙈 Da jeg sad og skrev mit sidste indlæg “Ingen juleferie her” har jeg formentlig fået trykket på et eller andet skørt?? 🤔 I hvertfald kunne jeg ikke komme til at udgive indlægget og pludselig manglede alle billeder på min blog… (Shit altså..) 🤯😱

 

Lige i den slags situationer kan jeg godt panikke lidt.. 🥵🥵🥵 Havde jeg ødelagt noget? Var det kun min egen blog? var der også andre det gik ud over? Heldigvis var der hjalp at hente hos Riders Notebook, som hurtigt kontaktede deres it folk og fik rettet op på fejlen.👌📕💾🕹🖥  Hvad der er sket, og om det er mig der er synderen, det står stadig i det uvisse, men summa summarum jeg er tilbage igen… 🙌💪🏼🐴💨

 

 

Fabienne

De sidste uger er sket lidt forskelligt hjemme hos mig. Fabienne er kommet tilbage til Michala Dam Frydensberg på Heslegård.🌷🍎🍀 Der skal hun være til og med februar måned. Så er changementerne formentlig så meget på plads, at jeg selv kan lave den sidste finpudsning (selvfølgelig med hjælp på sidelinien).  Det var slet ikke så svært at aflevere hende denne gang.🙌✨ Nu kender jeg efterhånden Michala ret godt, og jeg tør godt sige med HOVED PÅ BLOKKEN, INGEN tager sig af din hest som Michala.❤️❤️❤️ Hun er så opmærksom på hestens behov, for det arbejde der skal udføres og på det samarbejde der også skal være med mig som ejer.🙏🏼 Jeg er så tryg og har faktisk en fornemmelse af, at hun næsten holder lige så meget af Fabienne som jeg. 🥰😘😘

 

 

 

Treatment at relaxation!!!

 

Hjemme er der derfor MASSER af tid til Don Juan som bare bliver stærkere og stærkere. 💪🏼🐴💨🍀 Jeg havde aldrig troet, at han skulle få så meget styrke. For et år siden var han stadig en slinger-abe som nærmet var umulig at holde i en ramme!!🙈🐴🤯 Men nu rider vi rundt i noget der ligner samlet trav og næsten passage… 👌 Det er så skønt altså.🙌🙌🙌

 

Selv tossen her er begyndt at træne! Hele 3 løbeture er det blev til den første uge i 2020!!!

Selvfølgelig har den mere intensive og strukturerede træning gjort sit, men jeg har også fået meget hjælp af Pavo og Healthy Horse! 💓🛁🧼🏋🏻‍♂️Efter skift til Ease & Excel, Top sport og ekstra mange fibre i form af Fibre Beat har han været meget nemmere at holde hul på og fået meget mere positiv energi. 🔥💥 For energi er ikke bare energi… Tidligere har han også haft energi, men det var bare ofte energi der var svært at kontrollere. Han kunne pludselig vende på en femører og befinde sig in den anden ende af ridebanen inden jeg kunne nå at stave til Ib :0) 🤣🤣🤣 Det gør han slet ikke mere.. Faktisk begyndte jeg at bruge Pavo Nerve Control inden jeg skiftede hans grundfoder til Pavo. I dag fodre jeg som sagt på Pave og bruger slet ikke Nerve Control mere…. 👌💓💓

 

 

En anden uventet ting som har givet Don Juan ro er hans nye FIR-Tech dækken fra CATAGO.✔️ Jeg indrømmer blankt, at jeg var lidt skeptisk først. Jeg er jo læge, så jeg kan godt lide når der er evidens og man kan måle på ting og tage nogle konkrete værdier for at vurdere en effekt.🧪🦠🧬🩸🧫  Men jeg må bare ligge mig fladt ned til dette produkt. Jeg fortæller om det i mit næste indlæg på PEEK-bloggen… 🐴🔝📕📌

 

Men træerne vokser selvfølgelig ikke ind i himlen! Man kan desværre ikke bare fodre, benytte specielle dækner og vandbåndstræne sig til en grandprixhest.🐴🙈✨ Der skal meget mere til en det, og vi har stadig meget lang vej foran os for bare at nå det mål vi har sat i 2020. Men vi går positivt til opgaven hver dag og har heldigvis den bedste støtte i form af gode trænere, en dejlig familie og søde sponsorer som hjælper os på vores rejse. De betyder bare alverden og det er vi sååååååå taknemmelige for… 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️

Om en uge går turen mod Esbjerg Rideklub som afholder landsstævne…🍀🐴📌  Det glæder vi os meget til at prøve kræfter med. Jeg har været inde og lure på startlisten og det er helt klart et spændende felt… Jeg er sikker på at det bliver en meget lærerig tur for os. ✔️🔝

Rigtig skøn Torsdag til jer alle… 🍀🍀

XOXO

Rie