Glædelig Jul fra mig til jer….

Glædelig Jul fra mig til jer….

24. december 2019 0 Af Rie Obling

Århhhh jeg ELSKER BARE JUL…

Julestemningen på Blue Hors er fantastisk. Jeg tror godt jeg kan røbe at det var der jeg fik den bedste julegave i år!

 

Stemningen, glæden, nærværet og tempoet som man ikke mindst tvinger sig selv til at sætte lidt ned… Hvor ville jeg ønske at det kunne være jul lidt flere gange om året. Og så alligevel ikke for, mon så ikke magien ville forsvinde lidt??

 

 

Anyways så vil jeg lige benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og takke for alt den varme, kærlighed og glæde jeg er blevet mødt af i 2019.. Alle år er fantastiske på hver deres måder. Selv om de byder på udfordringer, svære stunder og dage hvor man synes det hele kunne være lige meget så sidder man alligevel ofte her på årets sidste stunder og er taknemmelig for det som har været. Hvilket for mig bevidner, at der er gemt en erfaring, en styrke og et potentiale i alle udfordringer.

 

 

I år har for mig været et vildt år. På heste fronten er der sket en helt masse. Fabienne min lille racerpony har udviklet sig så meget. Fra lige at have startet en LA i starten af året er hun nu ved at være klar til at gå middelsvær. Hun har vundet Gribskovmesterskabet 2. år i træk (LA5). Hun har været med til DM hold i Vallensbæk og blev nr. 4. i opvarmningsklassen om fredagen og sidst men ikke mindst hjalp hun mig med at vinde dette års PEEK Konkurrence. Don Juan har også løftet en stor opgave i år. Efter at jeg ikke længere havde den lånehest som ellers skulle introducere mig til dressurens lidt sværere kunst, måtte han tage over. Han havde kun gået MB0 til nogle middelmådige procenter så der var lang vej. Men hvor der er vilje er der vej! Han klarede opgaven, han blev B-hest i dressur, vandt flere rosetter i årets løb, blandt andet til distriktstævnet i Frederiksværk, startede to MA klasser og blev nr. 2 til Finalen i Gribskovmesterskabet (MB2). Og lige om lidt er vi klar til vores første Prix Saint George sammen – jeg er bare så STOLT af ham…

 

Der der må siges at være sket så uendelig meget! Men det er ikke kun på præstationskontoen noget er sket. Mange beslutninger er taget i året som er gået. Status er gjort op, noget er valgt til andet er valgt fra. Jeg vil ikke længere bare være et hamster i et hjul som pisker afsted og kun oplever det samme, gør det samme og drømmer de samme begrænsede tanker. Det er ikke hjulets akse der skal styrer mig, jeg vil i stedet være kaptajn på eget skib.. Det er så nemt bare at gøre det samme alt i mens man drømmer om en helt masse andet. Men hvis ikke man gør noget andet så kan man være evigt forvisset om at ens drømme med stor sandsynlighed forbliver drømme.

 

Denne lille trold og hendes pony skal der også bruges endnu mere tid på i 2020.

Det er så tit at vi poster status opdateringer på både Instagram og Facebook. “Føler mig lykkelig” er teksten til et billede af en tur på legepladsen med ungerne eller “føler sig taknemmelig” er teksten til et billedede af en gave indeholdende en ny trense til hesten… Men hvad dækker denne status opdatering over??? Er det kun dette øjeblik? Er det næste billede “føler sig stresset”, “føler sig træt” eller “føler sig ked af det”? Og hvad med tiden hvor vi ikke poster? Hvordan har vi det egentlig der?

2019 var for mig tiden for den “STORE STATUS OPDAERING”… Hvad havde jeg i mit liv som jeg var rigtig glad for? Hvordan kunne jeg få endnu mere af det? Hvad havde jeg i mit liv som jeg ikke havde gavn af? Hvordan kunne jeg rydde op i det? Det er ikke lige umiddelbart spørgsmål man besvarer på bare 5 minutter. Det kræver faktist både tid og ro til at komme helt der ind i sig selv og så krævede det for mig også en STOR PORTON MOD!!!

 

It’s never too late to DEAM DIG!!!! Vi er så taknemmelige for det ekstra skub vi har fået af hhv. ECCO, Pavo, CATAGO og Blue Hors til at tage vores drømme seriøst i 2020.

Mange ting er sorteret fra for at gøre plads til det som jeg gerne vil lave, den som jeg rigtig gerne vil være, det som jeg gerne vil føle og det som jeg gerne vil opnå. Det er ofte nemmere bare at vælge til, det føles rart og omkostningsfrit. Det er det bare ikke hvis ikke der er plads til det som man vælger til. Har du ikke tiden til den nye hest, så bliver det ikke den succes du ønsker dig. Ser du en masse mennesker af pligt så dræner det dig. Bruger du din tid “forkert” er der ikke kvalitetstid til dem som du bliver fyldt op af at være sammen med osv. osv. Derfor har jeg i 2019 været igang med at rydde op! Det faste trygge job er kvittet, heste er sat til salg, nogen er allerede solgt, relationer har fået en ny betydning, drømme tages seriøst og små ting og udfordringer er noget man løser!!

Jeg er langt fra færdig med min hovedrengøring endnu. Som sagt er det for mig en svær process, jeg har haft brug for hjælp, men nu er jeg igang og det føles så rart….

Så når jeg nu sidder her på denne juledag og tænker tilbage på 2019 så er det som sagt med taknemmelighed og fornyet mod på 2020. Tak til alle som har været med til at gøre 2019 til det som det har været og givet mig mod til at gøre det JEG GERNE VIL……. I er meget specielle og betyder ALT for mig….

 

Må I alle få verdens bedste jul.

Husk at lade dig selv være kaptajnen på dit skib!

XOXO Rie